torstai 4. kesäkuuta 2015

Ihme on tapahtunut (tai meitsi rupsahtanut...)

Minulta ei ole kolmena viimeisenä alkoholinostokertana kysytty papereita ollenkaan!

Tämä on ihme, koska koko tänä reiluna puolitoistavuotisena minulta on oltu kysymättä papereita ehkä sen kolme kertaa. Olenkin aina ajokortti kourassa valmiina kassalla, koska se aina kysytään kuitenkin. (Suomessa ei ole enää vuosiin kysytty papereita, ei myöskään näinä muutamien Suomen vierailujen aikana, joten ainakaan suomalaisen mittapuun mukaan en ole ihan babyface.)

Hauskinta tässä on se, että nämä kolme kertaa on ollut sen jälkeen, kun maanantaina täytin 31 vuotta. Tilasin synttäridinnerillä drinkin, ja hämmästelin kun ei tullut sitä vakio papereiden näyttämistä. Samoin eilen kävin kahdessakin eri paikassa ostamassa alkoholia, eikä papereita kysytty!

Joten eihän tästä voi päätellä muuta kun että olen rupsahtanut, haha!

No rupsahtanut tai ei, niin ainakin on hauskaa. Samaisella synttäridinnerillä pyysin seuralaista ottamaan minusta kuvan drinkkini kanssa (meikkaan tai laittaudun johonkin nykyään niin harvoin, että se on kuvan paikka kun niin tapahtuu), ja kyllä näyttää hauskaa olevan (vaikka drinkkikin vielä juomatta). Tuolla ravintolassa ei tuolloin ollut kuin yksi asiakas meidän lisäksi, joten hyvin herätettiin huomiota. Jossain vaiheessa huomasin että kaikki tarjoilijat tuijottavat minun touhujani, ja tuli sellainen olo, että nyt se kamera äkkiä pois.

Jeejee!

On hauskaa! Minä ja drinkki

Voi ei, kaikki tuijottaa!

Reps!

No niin, laita se kamera pois, noloa..

Ravintola oli muuten välimerenravintola Thea, joka sijaitsee Olsen Drivellä Santana Row'lla (San Josen sellainen pieni hienostoalue). Hinnat on tietysti Santana Row -tasoa, mutta kyllä noista pöperöistä viitsi maksaakin. Erityisen hyvä oli sellainen alkupalalautanen, missä oli neljää eri välimerendippiä ja pehmeää pitaleipää. Dipit oli tzatsikia, hummusta, punaista fetafippiä sekä jännän makuista mausteista munakoisotahnaa. Drinkit oli myös hyviä, kuulemma myös alkoholittomat drinkit (niitä oli oma listakin, very good). Yllättäen ruoasta ei ole kuvaa, koska kännykkä pysyi loppuillan laukussa tosta aiemmasta kuvailusta nolostuneena...

2 kommenttia: