lauantai 13. kesäkuuta 2015

Jäähyväisviikko + korjaus edelliseen postaukseen

Tässä on vietetty varsinaista jäähyväisviikkoa, koska huomenna koittaa lähtö väliaikaiskämpästä roadtripille ja siitä sitten kuukauden päästä Suomeen. Tunnelmat on haikeat, kun nyt alkaa tajuta lähdön lopullisuuden. Onneksi palataan tänne San Joseen vielä päiväksi ennen Suomen lentoa.


Tällä viikolla ollaan vietetty jäähyväisiä monen henkilön kanssa. Ei vielä mitään hyvästejä, koska en halua sellaisia sanoa (liian dramaattista!), mutta jäähyväisiä nyt ainakin toistaiseksi. Jäähyväisiä kavereille ja Timon työkavereille. Pidimme pienet jäähyväis-partyt lähimmille Suomi-kavereille viikko sitten perjantaina. Oli hauska ilta! Lisäksi olen muita kavereita, niin suomalaisia kuin paikallisiakin, nähnyt extra-ahkeraan tällä viikolla. Eilen olimme viinitilakierroksellakin muutaman suomalaisen kaverin kanssa. Viikon mahtavin hetki oli kyllä se, kun Eurooppaan muuttanut amerikkalainen hyvä kaverini tuli tänne lomalle, ja hän kävi täällä San Josessakin yksi päivä minua moikkaamassa. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa! Tajuttiin myös se, että jatkossa asutaan vain parin tunnin lentomatkan päässä toisistamme, joten voimme nähdä toisiamme suht helposti! Bonuksena tietysti se, että pääsemme tutustumaan toistemme uusiin kotiympäristöihin.

Joihinkin täällä tutustuttuihin ihmisiin sitä vain tietää pitävänsä jatkossa yhteyttä Suomesta käsin. Osa varmasti jää, mutta niinhän siinä aina käy kun siirtyy elämäntilanteesta toiseen, ja se on vain ihan normaalia (vaikkakin vähän haikeaa). Tämä nyt on aika tälleen yleismaailmallisesti sanottua, mutta en nyt halua kertoa enempää ketä tarkoitan. You know who you are <3.On myös ollut tosi mielenkiintoista asua toisella puolella Bay Areaa tämä viimeinen kuukausi. Vaikka Campbellillä on ykköspaikka sydämessämme, tämä North San Jose on hyvä kakkonen! Täällä on ollut ihanan väljää ja hiljaista. Ja vitsi tämä meidän communityn kuntosali, ihan huippu! Oli pakko ottaa pari kuvaakin muistoksi, tässä ne: (pilaa kivasti tämän harmonisen auringonlaskutunnelman, haha)
Salilla oli myös joogastudio sekä TRX-telineet

näyttää pieneltä, mutta löytyi kaikki tarvittava!
Vähän kun näyteikkunassa olisi!


Siellä ei ollut juuri ikinä ketään. Hauskinta tietysti on se, että tuo sijaitsee vähän niin kuin näyteikkunassa. Tässä meidän communityssä oli myös uima-altaan lisäksi poreallas. Täytyy sanoa, että siellä on tullut todella monena iltana käytyä illalla myöhään /yöllä. Tuolla porealtaalla ei ole ollenkaan valoja, joten siellä on jännä istua pimeässä ja tuijotella tähtiä.


Tämän alueen paras paikka löytyy Alvisosta, jossa olemme tietysti ennen tänne muuttoakin käyneet useasti. Nyt se sijaitsee tuossa muutaman minuutin ajomatkan päässä. Siellä olemme käyneet lenkkeilemässä. Luin myös Yelpistä joskus aikoja sitten, että paikassa näkee upean auringonlaskun kirkkaalla säällä. Eilen todistin, että näin todellakin on! Meni kyllä tuo auringonlaskun näkeminen niin täpärälle, että käytännössä ajoin kilpaa auringonlaskun kanssa. Saavuin paikalle, kun aurinko oli jo puoliksi laskenut, ja siinä ei minuuttiakaan mennyt, kun aurinko oli jo hävinnyt horisonttiin. Ihan paras paikka auringonlaskun katselemiselle.

Alviso on myös loistava paikka kaukojunien bongailulle


Nyt siihen edellisen postauksen korjaukseen. Kirjoitin, että In-N-Outissa on paras pikaruokahamppari. Ei muuten ole enää. Timo luki eilisen postauksen, ja sanoi että paremmat burgerit on Super Duper Burgerissa ja Jack in the Boxissa. No, tuolle Jackin hampparille en antanut vielä mahdollisuutta (ei siellä taida ollakaan mulle kasvishampparia), mutta tänään käytiin syömässä Super Duperin hampparit. Oli ihan TÄY-DEL-LIS-TÄ. Minun kasvishampparissa oli jo "vakiona" hummusta ja kurkkua kasvispihvin lisäksi, ja ostin siihen vielä lisukkeena avokadoa ja juustoa. Ja sitten tietty siihen sai salaattia, sipulia ja tomaattia samaan hintaan. Ranskalaisista otettiin valkosipuliversiot, joissa oli jotain juustoa päällä, nekin oli hyviä. Ja lisäksi vielä chocolate milkshake... Tuota Super Duper Burgeria ei taida olla kuin täällä Nor-Calissa, mutta jos tulette käymään San Franciscossa, niin käykääs tuolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti