tiistai 23. joulukuuta 2014

Amerikkalaista joulumeininkiä

Kävimme tänäkin vuonna katselemassa asuinalueilla jouluvaloja. Viime vuoden jouluvalokierroksesta voi lukea tästä. Viime vuonna kävimme katsomassa jouluvaloja San Josen Willow Glenin alueella, tällä kertaa menimme hieman pohjoisemmaksi Sunnyvale - Cupertino - Santa Clara -alueille.

Tänäkin vuonna jouluvalot olivat aika mykistävän upeita. Jotkut kyllä aivan överit ja ihan liikaa! Näkemistämme taloista lähes jokaisessa oli mukana myös musiikki, viime vuonna näkemissämme taisi olla vain yhdessä tai kahdessa. Valot tietenkin liikkuvat musiikin rytmiin ja musiikin saa kuulumaan auton radiosta tietyllä taajuudella, joten autosta ei tarvitse nousta ollenkaan! Itse asiassa kaikissa ei edes kuulu musiikkia ollenkaan pihalla (ehkäpä naapurien takia), joten saattaa hieman ihmetellä noita omituiseen tahtiin vilkkuvia valoja, ellei tajua tuota radiojuttua. Noiden välkkyvien valojen takia valokuvaaminen on myös haasteellista, mutta yritin parhaani.

Joku oli pistänyt astetta paremmaksi ja kutsunut joulupukin kylään!
Tää piha oli yksinkertaisesti Too Much, liikaa ängetty yhteen pihaan, noi koristeet jatkui vielä toiselle seinustalle...

Kuvasin pari videotakin, jotta saatte käsityksen noista musiikeista. Noi on niin hulvattomia, toinen tollainen hevitilutus, toisessa pistetään klassikko Amazing Grace vähän uuteen versioon. (Bonuksena mun nauru, en pystynyt olemaan nauramatta...)Mites on lukijat, vetoaako joulumeininki amerikkalaiseen tapaan teihin, vai pitääkö joulua viettää suomalaisittain melankolisten joululaulujen säestämänä hiljaa ja hartaasti? :)

Näiden myötä toivotamme lukijoillemme:

Hyvää Joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti